Eerste herenteam pakt overtuigend de overwinning

Na een aantal weken in de rust modus te hebben gezeten, waarbij bij velen het nodige genuttigd is, mocht er zaterdag 12 januari weer een wedstrijd gespeeld worden. Een gezellige bedoening in de sporthal. Op alle banen werd er fanatiek gestreden om de punten voor Amptmeijer Badminton ’80 naar binnen te lepelen. Vooral de aanwezige supporters zorgen voor de positieve winst modus.
Het eerste herenteam Bakker Bestratingen speelde tegen Beca uit Arnhem.
Cornel en Layo wonnen hun partij met twee keer 21-19. Albert en Jeroen hadden de eerste twee sets telkens dat de punten over en weer gingen. De eerste set wonnen onze jongens met 23-21, de tweede set verloren ze helaas met 19-21. In de derde set hadden ze iets meer marge opgebouwd en die voorsprong hebben ze niet meer weg gegeven, winst met 21-11.
Cornel won zijn singel met de volgende standen 21-12 en 21-7. Layo was met een verkeerde warming up begonnen. Misschien dat het verstandig is de volgende keer de sporttas door Monique naar de sporthal te laten brengen 😉 De singel verloor hij in twee sets met 10-21 en 11-21.
De singel van Jeroen begon vol passie, maar hij verloor de eerste set wel met 12-21. Hij herpakte zich erg goed en wist de tweede set naar zijn hand te zetten. Hij stormde door in de derde set en wist de partij met 21-18 te winnen. Albert speelde ook een fenomenale partij. Echt een knap staaltje badminton. Met mooie scherpe dropjes afgewisseld met harde knallers wist Albert met 21-14 en 21-17 te winnen.
Layo en Jeroen, ja wat zullen we daar eens over zeggen. Onze heren hebben een mooi potje gepingpongd. De eerste set was 21-17 en de tweede set 21-16.
Albert en Cornel vormen samen ook een top duo. Vanaf de zijlijn is het gewoon een genot om te kijken. Mooie aanvallende slagen worden weer afgewisseld met scherpe dropjes, echt top! Meer complimenten zullen we ze niet geven anders gaan ze naast hun schoenen lopen en dat kunnen we niet gebruiken. Ze wonnen de eerste set met 21-12 en de tweede met 21-14.
Kortom een mooie overwinning met 7-1.
De heren hebben een aantal dagen om bij te komen want dinsdag moeten de heren van Bakker Bestratingen uit Oldebroek uit naar Thiela. Op papier een kraker, maar om onze heren niet te veel veren te geven; doordeweekse wedstrijden leveren nog wel eens wat troubles op… wordt vervolgd dus.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.