Geen winst voor derde team na ontmoeting Sint

Op de vroege zaterdagochtend, 1 december mocht het derde team Amptmeijer 2 naar Arnhem. De Sint had ons thuis al flink aangemoedigd, en zo gingen we die kant op. Na een klein halfuurtje buiten te hebben gewacht, mochten we dan eindelijk naar binnen.

De heren, Hans en Thomas begonnen. Eerste set nipt verloren, de tweede pakten ze met 22-20 en ook de derde set pakten ze het punt.
Daarentegen ging het bij de dames een stuk slechter. Ze kwamen niet in het spel en verloren in 2 sets. De tussenstand is 1-1.

Tijd voor de singels. Thomas begon aan zijn singel tegen een pittige tegenstander en verloor helaas de derde set met 17-21. Ook Sharon heeft er alles uit gehaald, maar ook zij kon het niet in drie sets afmaken. Dan onze topper Hans, hij viel in en wat deed hij het goed! Hij pakte natuurlijk zijn singel met een nette 2-setter. Eline kwam maar niet in haar eigen spel en verloor in 2 sets, 8-21 en 17-21.

Dan de mixen. Een driesetter voor Thomas en Sharon, helaas niet het punt gepakt. Hans en Esmee pakten hun punt in een mooie 2-setter.

Hans, ontzettend bedankt voor het invallen en voor je tijd. De kleur van de kleedkamer was de doorslag.

Met een eindstand van 3-5 eindigen wij de dag. Volgende week zaterdag, 8 december, spelen wij om 12:00 uur uit tegen Veenendaal.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.