Gelijkspel eerste team houdt spanning in kampioenschap

Afgelopen zaterdag trad het eerste team Amptmeijer 1 aan tegen B.C. Barneveld. De vorige wedstrijd leverde het het enige verliespartij op. Een lastig en spannend duel dus, in de kampioenstrijd.

De spanning was zichtbaar in de herendubbel. De wedstrijd liet niet het beste spel zien, maar wel veel spanning. Na drie sets wisten de heren Gerald van Dijk en Hendri Nagelholt, met een 22-20 in de derde set, de wedstrijd naar zich toe te trekken. De dames Vera van Dijk en Dianne Barneveld hadden het wat makkelijker. In twee sets wisten zij overtuigend te winnen. In de singles werden de punten netjes verdeeld. De heren kwamen allebei tekort. De dames konden wederom overtuigen en de singles naar zich toe trekken.

Met een 4-2 voorsprong werd begonnen aan de mix partijen. Gerald en Vera kwamen daarin net tekort. In drie sets verloren zij hun partij. Hendri en Dianne kwamen niet hun spel en gingen helaas ook ten onder. Eindstand 4-4.

Door een 7-1 zege van concurrent Beca uit Arnhem komen beide teams nu op gelijke hoogte in de eerste klasse. Beca geniet daarin het voordeel van een beter onderling resultaat. Wij zullen in het laatste duel een punt meer moeten halen dan naaste concurrent Beca. Dinsdag 23 januari spelen wij het laatste duel in en tegen Leusden. Of het resultaat dan voldoende is om het kampioenschap binnen te halen is afwachten tot zondag 28 januari. Dan speelt Beca haar laatste duel.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.