Geslaagde dag voor Wezep Heerde Toernooi

WEZEP – Het jaarlijkse Wezep-Heerde Toernooi voor badminton is gistermiddag 11 februari weer gehouden. De organisatie lag dit jaar in handen van Badminton ’80 Wezep met als gast Heerder Badminton Club. Met in totaal zes competitieteams en zes recreantenteams is het een erg geslaagde dag geworden.

Beide verenigingen hebben voor de twee categorieën waarin op deze dag wordt gespeeld drie teams aangeleverd. Een wedstrijd duurde 12 minuten, waarna er drie minuten tussen de partijen zit zodat er snel gewisseld kan worden. Dit hield ook in dat er twaalf minuten werd gespeeld, twaalf minuten rust, en dan weer twaalf minuten spelen. En dat de hele middag lang. Tussendoor is er nog een kwartiertje rust geweest. Voor de pauze werden de dubbelpartijen afgewerkt, na de middag waren de mixpartijen aan de beurt. Een team bestond uit twee dames en twee heren.

Helaas zijn beide verenigingen er niet in geslaagd om dit jaar jeugdspelers mee te laten doen. Er waren simpelweg niet genoeg aanmeldingen om een leuke competitie op te kunnen zetten. Hopelijk zijn ze volgend jaar weer van de partij in Heerde, als de organisatie weer in hun handen ligt.

Uiteindelijk verzamelde tegen 18.00 uur gedoucht en al in de kantine voor de prijsuitreiking. Bij de competitie is de eerste prijs naar het eerste mixteam van Badminton ’80 gegaan: Harmke van de Werfhorst, Rémon van de Werfhorst, Saskia Prijs en Bert Kwakkel. De tweede prijs was voor het eerste team van Heerder BC. Bij de recreanten spande het er nog om, maar ook hier ging de eerste prijs naar Badminton ’80: Wim Verhagen, Harm Timmer, Joke Mulder en Marlies Geleijnse.  

Kijk hier voor foto’s van deze dag.

Geplaatst in Competitie, Nieuws, Recreanten en getagd met .