Tweede team laat de veren vliegen

De titel doet het al vermoeden. Het was weer een heftig en fanatiek avondje voor het tweede team TTL Wezep, maar laten wij bij het begin beginnen.

Na een lange reis die voor Jacobien al in Epe begon, kwamen wij via Wapenveld en Zwolle ruim op tijd aan in Wierden. Tijd voor een bakkie, want geluk is immers niet te koop, maar gelukkig koffie wel.

Tijd voor team 2 TTL Wezep om te beginnen aan de wedstrijd tegen het derde team van Wierden.

Rémon en Joachim wisten hun dubbel relatief eenvoudig te winnen. Jacobien en Miranda kwamen helaas niet lekker in de wedstrijd. 1-1

Onze invaller Rémon wist zijn single knap te winnen. Voor Joachim was de single tegenstander duidelijk een brug te ver. Jacobien en Miranda moesten helaas ook hun tegenstanders feliciteren met de winst. 4-2

Nou, gelukkig hebben wij de mix dubbels nog. Joachim en Jacobien wisten in een aantrekkelijke pot de winst naar zich toe te trekken. Rémon en Miranda wisten na een spannende en emotionele  dubbel de winst eveneens naar zich toe te trekken.

Uitslag 4-4. Een mooie uitslag tegen de nummer 1 en daardoor mogen wij ons weer nummer 2 van de ranglijst noemen. Wij willen Rémon hartelijk danken voor zijn bewezen diensten!

Op naar volgende week, waar wij het thuis op mogen nemen tegen GO! BC 5 uit Groningen.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.