Tweede team sprokkelt er een paar punten bij

Zaterdag 7 december 2019 mocht het tweede team TTL Wezep weer een aantal potjes badmintonnen. We hadden al een keer eerder tegen elkaar gespeeld dit seizoen. Maar daar hebben we het maar liever niet over. Want toen won Barneveld thuis met 8-0. Maar laten we het positief bekijken. Het kon alleen maar beter worden. Dus met die instelling gingen we ook spelen.

De herendubbel van Joachim en Casper was weer leuk om naar te kijken. Want het was weer een ouderwetse driesetter. Als we die driesetters mochten afschaffen hadden de heren een nieuwe hobby nodig. Want al die extra tijd die je er mee bespaart… maar desalniettemin winnen ze deze door een goed aanvallend spel te spelen.

De dames waren ook goed bezig. Zoals altijd natuurlijk, maar het werd nu helaas net iets te moeilijk. Oftewel, ja hoor, een driesetter was weer in de maak. Een aantal punten later moesten de dames de partij helaas aan de tegenstanders geven.

De singles waren leuk om naar te kijken. Met name die van Miranda. Want die speelde het beste van het team. Want pooow wat fijn dat ze die wist te winnen. Want de andere teammies waren niet sterk genoeg om te winnen. Zelfs onze driesetter koning Joachim kon in drie sets niet winnen.

Maar we waren nog niet klaar met de strijd. Want de mixen moesten nog gespeeld worden. Het kon nog steeds voor Amptmeijer Badminton ’80.

De mix van Joachim en Jacobien was weer spannend zat, want de eerste set werd nipt gewonnen door Barneveld. De tweede set was natuurlijk bedoeld om weer een derde set te behalen. Maar helaas, Joachim en Jacobien konden niet meer winnen.

De tweede mix was ook niet zo spannend, want er werden gewoon keurig 2 sets gespeeld en na die tijd hebben we de hand geschud, want Barneveld had gewonnen.

We hebben allemaal leuke en gezellige potjes gespeeld en we gaan er de volgende keer weer vol tegen aan. Deze wedstrijd is vrijdag 13 december om 20:00 uit tegen Eefde bc1.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.