Uitslagen competitie week 1

Na een paar weken flink trainen ging deze week de competitie van start voor Amptmeijer Badminton ’80.

Het eerste team Amptmeijer 1 is deze week vrij. Het tweede team Amptmeijer 2 speelde een uitwedstrijd op vrijdagavond tegen Hellas uit Nunspeet. Het was hun eerste wedstrijd in de eerste klasse, mét veren shuttles, met als eindresultaat een nette 5-3 verlies. Het derde team TTL Wezep in een compleet nieuwe samenstelling begon voortvarend aan hun ‘debuut’ in de tweede klasse op vrijdagavond tegen Inside ’82 in Baarn en dit is geëindigd in 4-4.

Zaterdag hebben nog een aantal teams thuis gespeeld. Het vierde team Kamphuis had er zin in tegen Putten en dit bleek ook uit de eindstand van 6-2. Het Herenteam Bakker was ook goed op stoom, mede dankzij onze nieuwe speler Justin. Tegen Thiela wisten zij een winst van 7-1 te boeken.

Het meisjesteam Amptmeijer 3 mocht ook eindelijk hun eerste wedstrijd spelen. Een beetje zenuwachtig, maar vol goede moed gingen ze van start tegen de meer ervaren spelers van DVS Utrecht.  Het was een leerzame middag voor ze waarbij ze hun beste beentje hebben voor gezet. Ook al zegt de eindstand van 0-6 iets anders, ze waren er soms dichtbij!

Volgende week speelt het eerste team thuis op woensdagavond 20 september tegen Ban uit Amersfoort. Zaterdag 23 september spelen het tweede en derde team thuis in de Kamphal om 13.00 uur. Kom onze toppers ook aanmoedigen!

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.