Eerste herenteam pakt overwinning en koppositie

Van het voorspelde lenteweer was woensdagavond 7 november niet heel veel meer over. Regen en wind zorgden voor een stormachtige avond waarop ook nog eens gebadmintond moest worden. Jeroen was helaas verhinderd, gelukkig was Casper zo lief het team te komen helpen. Tegenstander van vanavond Tiela.
Cornel en Layo mochten aantreden tegen de eerste heren van het herenteam van Tiela. Een partij met over en weer mooie punten. Gelukkig wonnen onze heren met 21-18 en 21-17. Casper en Albert hadden ook een tegenstander van formaat. De eerste set werd verloren met 19-21. Gelukkig werden de twee opvolgende sets gewonnen met 21-15.
Cornel speelde een singel met zeer wisselde resultaten. Ook al won hij de eerste set met 21-11, voor elk punt moest goed gestreden worden. De tweede set ging totaal niet, hij verloor met 5-21. De derde set was hij weet helemaal in zijn flow en won met 21-11.
Layo verloor de eerste set met 17-21. In de tweede set kreeg zijn tegenstander fysieke ongemakken. Layo won de tweede set met 21-14. In de derde set maakte Layo te veel fouten en verloor met 10-21.
Ondertussen was de VIP gast van de avond gearriveerd. Jan alias Cas  kwam het team aanmoedigen.
Casper speelde ondertussen een super singel. Met 21-15 en 21-9 werd de winst naar binnen gelepeld.
Albert zijn tegenstander was net wat sterker en hij moest zijn meerdere erkennen. Hij verloor met twee keer 15-21.
Tussenstand 4-2, een van de beste resultaten tot nu toe tegen dit team denk ik.. nog kans om twee punten te behalen.
Casper en Layo speelden een driesetter. De eerste werd gewonnen met 21-14, de tweede werd met dezelfde standen verloren en de derde set werd ook verloren met 12-21.
Albert en Cornel wonnen hun partij met 21-16 en 21-14.
Kortom een mooie resultaat voor de heren van Bakker Bestratingen uit Oldebroek, winst met 5-3.
Vrijdag 16 november spelen de heren een uitwedstrijd tegen Inside uit Baarn. Kortom hebben we anderhalve week de tijd om een mooi gedicht of surprise voor de Sint te maken.
Cas leuk dat je ons kwam aanmoedigen en Casper bedankt voor het invallen!
Geplaatst in Competitie, Nieuws.