Derde team Kamphuis pakt winst in Heerde

Donderdagavond speelden we onze wedstrijd in- en tegen Heerde. Daar aangekomen bleek dat de verwarming het begeven had, het was dus koud in de zaal.

Wim en Gerard beten het spits af met de herendubbel. Zij konden goed druk blijven zetten op hun tegenstanders en wonnen in 2 sets met 15-21 en 13-21, een goed begin! Joanne en Eline hadden de kunst blijkbaar goed afgekeken, ook zij wonnen door goed spel met 12-21 en 15-21.

Gerard spelde in zijn single wisselvallig. De eerste set kon hij geen vat krijgen op het spel van zijn tegenstander, die ging verloren met 21-11. De tweede set ging dat stukken beter, die eindigde in 15-21 winst. De derde set maakte zijn tegenstander minder fouten waardoor Gerard verloor met 21-12. Joanne won de eerste set prima, met goed spel won zij die met 15-21. De tweede set kon haar tegenstandster meer grip op het spel van Joanne krijgen. Dit was echter niet genoeg om Joanne de overwinning af te snoepen, set stand 20-22. Hierdoor kwamen we voor met 1-3.

Stefan mocht tegen de oude vos Gerard Prijs en speelde een spannende partij. De eerste set ging naar Stefan met 20-22, de tweede verloor hij met 23-21. De derde set moest uitkomst brengen. Stefan creëerde hierin meer kansen en liet die niet onbenut. Dit mondde uit in een mooie 12-21 zege. Eline liet ons daarna in de eerste set zien hoe je de single moet spelen, zij won die makkelijk met 9-21! D tweede set kostte iets meer moeite, maar ook die haalde zij keurig binnen met een 16-21 stand. Tussenstand 1-5 voor Wezep!

De eerste mix speelden Joanne en Wim een goede pot badminton, zij verbeteren zich nog wekelijks. Toch was het net niet genoeg om deze partij te winnen, helaas verloren zij met 23-21 en 22-20. Eline en Stefan hadden meer grip op het spel. Door de tegenstanders goed te laten lopen trokken ze de eerste set met 14-21 naar zich toe. De tweede set konden zij hun spel doortrekken en wonnen die met 16-21.

Eindstand: Winst voor ons met een mooie 2-6. Hierdoor bezetten we een mooie 2e plaats op 8 punten van de koploper Barneveld. Dit wilden we vieren in de kantine, helaas was er geen bier, bitter lemon of hapjes, ook de verwarming was nog niet op gang gebracht. De gehaktballen maakten dit echter ruimschoots goed!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.