Eerste team speelt gelijkspel

Op zaterdag 10 december stond de tiende wedstrijd van het seizoen op het programma voor het i4audio team van Badminton ’80. In de Kamphal in Wezep werd er gespeeld tegen Amersfoort. Het vorige treffen van de teams eindigde in een 4-4 gelijkspel.
De wedstrijd begon met de herendubbel waarin Gerald van Dijk en Hendri Hollander, die inviel voor de geblesseerde Hendri Nagelholt, het opnamen tegen de heren van Amersfoort. De wedstrijd ging erg gelijk op maar helaas ging de overwinning met een nipte 21-19 in de derde set naar Amersfoort. Aan de de dames Vera van Dijk en Dianne Barneveld de taak om weer op gelijke hoogte te komen. Dit deden ze door overtuigend de dubbel in twee sets te winnen!
Gerald van Dijk ging in zijn single gelijk op. In de derde set raakte de heer van Amersfoort geblesseerd en dit betekende het einde van de partij. Vera van Dijk wist de eerste damessingle in twee sets overtuigend te winnen. Hendri Hollander kon zijn tegenstander niet voldoende onder druk krijgen en verloor in twee sets. Dianne Barneveld wist haar partij niet te winnen, in twee sets moest ze het punt aan Amersfoort laten.
Met een gelijke stand werd begonnen aan de mixen. De eerste mix werd door Van Dijk en Van Dijk overtuigend gewonnen. In de tweede mix van Hollander en Barneveld werden mooie punten gespeeld maar helaas wisten ze deze partij niet te winnen.
Hiermee eindigde de wedstrijd in een 4-4 gelijkspel. De volgende wedstrijd van Badminton ’80 is op zaterdag 17 december. Om 9.30u wordt dan in een uitwedstrijd gespeeld tegen Barneveld.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.