Eerste team verliest van koploper

Na een week geen wedstrijd te hebben gehad, moest het i4Audio team van Badminton ’80 flink aan de bak, want zij moesten het namelijk tegen de koploper uit de poule opnemen. De vorige wedstrijd tegen BC Amersfoort is geëindigd in een 7-1 verlies, dus van te voren wisten de dames en heren dat het een zware middag zou worden.

Er werd gestart met het spelen van de herendubbel. De mannen Hendri Nagelholt en Gerald van Dijk verloren de eerste set, maar wisten gelukkig de tweede set te winnen. Een beslissende derde set moest dus gespeeld worden. Nagelholt blesseerde zich helaas in deze derde set en de mannen konden de winst niet naar zich toe trekken. De dames Vera van Dijk en Dianne Barneveld konden ook geen grip krijgen op hun tegenstandsters en verloren de damesdubbel dan ook in twee sets.

Van Dijk en Barneveld begonnen met het spelen van de eerste singels. Echter zonder positief resultaat. Beide spelers verloren hun single in twee sets. Nagelholt had inmiddels aangegeven niet verder te kunnen spelen, dus alleen Vera van Dijk heeft haar single nog gespeeld. Zij speelde goed, alleen kon het helaas niet afmaken. In twee spannende sets moest zij haar meerdere erkennen in haar tegenstandster.

Van Dijk en Van Dijk konden nog een punt pakken, door hun mixdubbel te winnen. Helaas verloren ook zij hun partij in twee sets. De eindstand: een 8-0 verlies voor Badminton ’80.

Het i4Audio team zal waarschijnlijk dalen naar de zevende plek in de poule. Komende woensdag wordt er gespeeld tegen Sjeve Shuttle. Het team uit Bunschoten staat één plaats hoger. Winst is dus essentieel. Hopelijk kan Nagelholt meespelen om de broodnodige punten binnen te slepen.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.