Het verhaal van het vierde team en de viskraam

 

Het vierde team Kamphuis speelde zaterdagochtend in Putten. Pal voor de sporthal in Putten staat een (stinkende) viskraam. Gerard wist dit en bood daarom aan te rijden naar Putten. Daar aangekomen waarschuwde hij zijn teammaatjes: Wie vis eet, mag lopend terug! Zo, dat was weer geregeld. Dit wekte enige chagrijn bij sommige spelers op, maar Gerard begon de wedstrijd met een grote grijns op zijn gezicht.

Nadat we de viskraamhorde genomen hadden zo rond vijf over negen ’s morgens, konden we de wedstrijd tegen Putten 2 beginnen met de dubbels. Mark en Wim speelden de herendubbel, zij hadden last van het vroege tijdstip en het lastige licht, daardoor verloren zij kansloos met 21-12 en 21-8. Eline was vandaag verhinderd, Saskia viel voor haar in. Dit werd haar eerste competitiewedstrijd en meteen in de derde klasse. Sharon en Saskia speelden goed, liepen elkaar niet in de weg. Hierdoor wonnen zij de eerste set met 19-21 en de tweede set met 17-21. Stand 1-1.

Bij de singles mocht Gerard het spits afbijten. Bij de wedstrijd tegen Putten in Wezep won hij heel gemakkelijk.  Zijn tegenstander zat nu beter in de wedstrijd, maar Gerard won met 17-21 en 15-21. Saskia mocht als eerste dame optreden omdat Putten hun zwakkere dame als eerste dame ingezet had. Helaas moest Saskia haar meerdere erkennen in haar tegenstandster, zij verloor met 14-21 en 11-21. De beurt was toen aan Mark, hij had al een vijandbeeld gemaakt van zijn tegenstander omdat hij in Wezep van hem verloren had. Dit was toch niet voldoende om hem de overwinning te brengen, Mark verloor met 21-12 en 21-9. Zo was Sharon aangewezen om de stand weer gelijk te trekken, Nou dat deed zij met verve; 4-21 en 15-21 waren de setstanden! Stand 3-3 na de singles.

De eerste mix werd door Saskia en Gerard gespeeld, zij hadden woensdag al geoefend bij het bedrijventoernooi in Kampen. Dat was kennelijk een goede voorbereiding, zij wonnen de eerste set met 6-21. In de tweede set werd het nog spannend, die werd nipt gewonnen met  20-22. Sharon en Wim speelden de tweede mix.  De eerste set haalden zij binnen met 16-21, een goed begin. Helaas ging de tweede set naar Putten met 21-19, waardoor er een derde set gespeeld moest worden. Jammer genoeg moesten zij hierin de meerdere erkennen in hun tegenstanders, die werd verloren met 21-16. Eindstand 4-4. Omdat Heerde 1 met 5-3 gewonnen schijnt te hebben van Heerde 3 blijven we koploper in de poule.

Saskia heeft als invaller 2 van de 3 mogelijke punten helpen binnenhalen, prima invalbeurt! Nog bedankt voor het invallen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.