Laatste wedstrijd 2e recreantenteam eindigt in gelijkspel

Het tweede recreantenteam speelde op woensdagavond 9 april alweer de laatste wedstrijd. Sylvia, Thomas, Jan Meijer en Saskia maakten de lange reis naar Elburg om daar tegen het tweede team van ’t Harde te spelen. Voorgaande wedstrijden hebben aangetoond dat beide teams zeer aan elkaar gewaagd zijn, dus het is afwachten wat de avond gaat brengen.

Jan en Saskia starten niet zo voortvarende met de eerste mix. De eerste set ging vrij ruim verloren. Gelukkig wisten ze dit in de tweede set om te draaien. De derde set was dan ook zeer spannend en ging lange tijd gelijk op. Gelukkig wisten Jan en Saskia en het hoofd koel te houden en hebben zo het eerste punt binnen gehaald! Thomas en Sylvia hadden het op de andere baan ook lastig. Zij moesten ook een derde set spelen. Helaas ging deze nipt verloren.

De volgende mixen gingen op dezelfde wijze, echter waren het nu Thomas en Sylvia die na de derde set de punt pakten, terwijl Jan en Saskia de punt in de derde set aan de tegenstander lieten.

Op naar de dubbels dan maar. Jan en Thomas waren samen lekker op dreef, ook al hadden ze nog wel een derde set nodig. Helaas kreeg een van de mannen van ’t Harde aan het einde van die derde set een blessure, zweepslag. Hierdoor hadden wij dus automatisch de punt. De wedstrijd is nog wel uitgespeeld met een toegesnelde invaller, maar ook zo hebben Jan en Thomas gewonnen. Saskia en Sylvia lieten op de andere baan zien dat zij eindelijk lekker op elkaar ingespeeld zijn. Zij pakten het punt dan ook in twee sets met ruime cijfers.

Met een stand van 3 – 3 gingen we de laatste mixpartijen in. Het zag er zeer gunstig voor ons uit. Dat beide teams echt gelijkwaardig zijn bleek ook nu, beide partijen eindigden weer in een derde set. Thomas en Saskia hadden wat moeite met de invallende heer, maar kregen in de tweede set meer controle op hem. Helaas konden ze dit in de derde set niet doorzetten. Jan en Sylvia moesten het onderste uit de kan halen, maar dit was net genoeg om het punt binnen te halen.

Na een lange avond met vele zwaarbevochten partijen was het resultaat dus een welverdiend gelijkspel.

Deze wedstrijd was tevens het einde van het recreantencompetitieseizoen. Op vrijdagavond 25 april is de slotavond nog, dan wordt ook de uitslag van deze competitie bekend gemaakt.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten en getagd met .