Lid Worden?

Badminton ’80 biedt speelmogelijkheden voor iedereen. Voor een nieuw lid zijn de eerste paar keer sporten gratis.
Daarna is het de bedoeling dat men lid wordt.

Het formulier wordt in de zaal uitgedeeld, maar is ook hier beschikbaar.

Het inschrijfformulier dient volledig ingevuld en ondertekend ingeleverd te worden bij een van de bestuursleden.

Voor mensen met een laag inkomen bestaat er de mogelijkheid om bij de gemeente Oldebroek subsidie aan te vragen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de gemeente.

Ouderen en jeugdfonds 

Het leven wordt alleen maar duurder met de huidige energieprijzen en stijgende prijzen voor het eten en drinken. Hierdoor kan sporten erbij in schieten en aanvoelen als een luxe als dit nog kan.

Hiervoor is het jeugd en volwassenenfonds van gemeente Oldebroek een uitkomst.

Dit fonds is opgericht door gemeente Oldebroek om iedereen van jong naar oud vooral te laten sporten. De gemeente stelt een budget per persoon beschikbaar, die niet meer zelf in staat is om te betalen voor contributie. Het mooie van dit budget is dat het voor onze vereniging de gehele contributie voor een jaar kan bestrijken. 
Voor meer informatie kijk op www.goedbezigoldebroek.nl en blijf vooral sporten!

Om te kunnen badmintonnen heb je een racket nodig. Deze is in het begin te leen bij de vereniging. Bij lidmaatschap kun je een gratis racket (zeer geschikt voor jeugd) krijgen of een nieuw racket met reductie aanschaffen. Badminton ’80 adviseert om geen racket in de winkel te kopen, maar om dit via de vereniging te doen. Het grote voordeel is dat je dan diverse rackets kunt uitproberen om te zien wat lekker in je hand ligt qua grip en waar jij het beste mee speelt.

Heb je vragen of wil je een keer komen sporten?
Neem contact op met onze secretaris.