Kampioensteam Badminton´80 Wezep gehuldigd

WEZEP – Het kampioensteam van Badminton´80 Wezep is woensdagavond tijdens de reguliere speelavond gehuldigd. In het bijzijn van alle aanwezige recreant- en competitiespelers zijn de winnaars in het zonnetje gezet door de competitieleidster. Normaal is dit een taak voor de voorzitter, maar die maakt deel uit van het tweede mixteam.

Voor dit team is dit een bijzondere prestatie te noemen. Dit is het eerste seizoen dat ze samen spelen, en meteen al kampioen. Daarnaast zijn er drie spelers overgekomen vanaf de jeugd. Zij speelden dus voor het eerst mee met de seniorencompetitie. De dames zijn zelfs nog officieel jeugd. Gedurende het seizoen is het team steeds beter gaan spelen en ze zijn dus de verdiende winnaar van de vierde klasse.

 

Boven van links naar rechts: Gerard Thomassen, Vera van Dijk, Gerald van Dijk, Rémon van de Werfhorst (trainer).
Beneden: Alfred Scholten en Annelies van Winkel.

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met .