Bezoek jeugd Heerde

Woensdagavond 3 april is Heerde BC met de jeugd op bezoek geweest. Van 18.00 tot 19.30 uur hebben zij samen met onze jeugd een aantal partijtjes gespeeld om ook eens ervaring op te doen met andere medespelers en tegenstanders. In totaal waren er 32 kinderen. Bij aanvang van iedere nieuwe speelronde trokken de kinderen een kaartje met daarop hun nieuwe baannummer. Een partij duurde 10 minuten, zodat er genoeg partijen te spelen waren. Tussendoor hebben we nog een kleine pauze gehouden, met wat verfrissing en versnaperingen.

Het bezoek viel bij de kinderen goed in de smaak. Ze waren allemaal razend enthousiast over deze mogelijkheid en hebben al te kennen gegeven dit wel vaker te willen doen.

Uiteraard zijn er deze avond ook foto’s gemaakt.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws en getagd met .