Nieuwjaars Instuif

Het nieuwe jaar is weer aangebroken en dus is het straks ook weer tijd voor de Nieuwjaars Instuif. Dit toernooi wordt gehouden op 8 januari 2014 en het belooft een gezellige start van het nieuwe jaar te worden.

Uiteraard houdt dit ook in dat er gasten meegebracht mogen worden. Heb je dus nog familie, vrienden, buren, kennissen of collega’s die wel eens een avondje badminton willen spelen, dan zijn ze allen van harte welkom. Een ieder die je meeneemt hoeft alleen zelf zaalschoenen en sportkleding mee te nemen. De vereniging zorgt dan voor een racket, shuttles en een beregezellige avond.

Het toernooi start om 19.30 uur. Place to be is uiteraard de Kamphal. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Na afloop van het badmintonnen hebben we dan ook nog de nieuwjaarsborrel. Even gezellig met zijn allen toasten op het nieuwe sportieve jaar. Dat wil je toch zeker niet missen?!?!?

Uiteraard zijn ook de dames en heren van de woensdagmorgen groep van harte welkom bij dit toernooi. Ook jullie kunnen dan gasten meebrengen. Hopelijk komen jullie ook gezellig langs, al is het alleen maar voor de borrel en toast op het nieuwe jaar.

De jeugd heeft deze avond een reguliere training gepland staan, maar mag ook gastspelers meenemen om het nieuwe jaar gezellig te beginnen.

Dus kom allemaal en vergeet vooral niet om een gastspeler mee te nemen op woensdag 8 januari!

Geplaatst in Nieuws en getagd met .