Verslag Team 4 uitwedstrijd Voorthuizen

Zaterdag 27 september reden we, Joke, Casper, Mark en ik (Annerieke), richting Voorthuizen waar we half 1 onze tweede wedstrijd gingen spelen. Toen we waren aangekomen hebben we ons voorgesteld en zijn we naar de kleedkamers gegaan.

Nadat de netten werden opgesteld en de schema’s bekeken waren begonnen Mark en Casper met de herendubbel. Die ze met drie sets nét hebben verloren. Daarna waren Joke en ik aan de beurt. Wij hebben onze damesdubbel met twee sets gewonnen, na nog nooit samen te hebben geoefend, waar we dus best trots op waren. Toen werden de eerste singels gespeeld, die ook allebei werden gewonnen door Mark en Joke. Daarna waren Casper en ik aan de beurt voor de tweede singels, die we ook allebei wonnen. Ook de mixen werden gewonnen, waarin Joke en Casper als moeder zoon formatie het erg goed hadden gedaan en zo hebben ook Mark en ik onze mix gewonnen. Daarmee hebben we de gehele wedstrijd gewonnen met 7-1.

Na alles te hebben opgeruimd gingen we terug naar de kleedkamers waar ons een heerlijke koude douche stond te wachten, helaas kwam iedereen daar pas onder de douche achter… Gelukkig werden we opgewarmd door de warme frituursnacks die we bij het drinken kregen. Na afscheid genomen te hebben, gingen we weer naar huis met een voldaan gevoel.

Toch, omdat het zulk prachtig weer was, zijn we onderweg ergens gestopt om allemaal een welverdiend ijsje te eten waarop we de wedstrijd naar mijn menig mooi hebben afgesloten.

Geschreven door Annerieke

 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.