Verslag eerste team

Na een weekje rust te hebben gehad, begonnen we met veel energie aan de wedstrijd. Eigenlijk voelde Alfred zijn arm niet helemaal top en heeft Gerald zich ook wel eens beter gevoeld, maar dat laten we maar even achterwege:). De laatste wedstrijd hebben we helaas verloren met 2-6, dus deze week moesten we echt wel de nodige punten pakken om de aansluiting te houden met de bovenste plekken.

Na wat wisselstrubbelingen, konden we beginnen en van start met de herendubbel. Het liep vanaf het begin niet helemaal lekker en in de eerste set kwamen de heren dan ook snel op een achterstand. De tweede set ging al stukken beter, maar helaas is de wedstrijd wel in twee sets verloren, namelijk 9-21 en 18-21. Dan maar knallen met de damesdubbel. Ook Vera en Dianne moesten even wennen aan hun spel, waardoor ze de eerste set verloren met 20-22. Gelukkig keerde het tij en wonnen de dames de tweede en derde set. Tussenstand; een gelijkspel, dus de singles zouden spannend worden! Als eerste heer en dame begonnen Alfred en Vera. Alfred heeft zijn wedstrijd helaas verloren met 7-21 en 9-21. Gelukkig pakte Vera een belangrijk punt. Zij won haar wedstrijd in twee sets met 21-10 en 21-8. Tussenstand; een gelijkspel. Helaas ging het met de singles van Gerald en Dianne vrij hard. Zij verloren allebei hun wedstrijden, respectievelijk Gerald met 18-21 en 13-21 en Dianne met 12-21 en 13-21. Helaas zat de winst er niet meer in, de mixen konden alleen nog maar voor een gelijkspel zorgen. Alfred en Dianne waren het eerste duo dat moest knallen. De eerste set verloren zij vrij snel met 9-21. Alleen ging de tweede set stukken beter! Helaas werd er wel verloren met 20-22, erg jammer! Er had zeker een derde set in gezeten. Vera en Gerald speelden erg goed samen en wonnen hun wedstrijd met 21-18 en 21-11. Conclusie: verloren met 5-3. Gelukkig wel drie punten gepakt, maar toch was winst erg belangrijk geweest. We staan in de ranking nu tweede, maar hebben een wedstrijd meer gespeeld dan de teams onder ons. Dan maar op naar de volgende ronde, op 6 november uit tegen Heerde!

Geschreven door Dianne

Geplaatst in Competitie, Nieuws.