Verslag jeugdteam

We hebben zaterdag een uitwedstrijd gespeeld tegen Harderwijk. Het was een pittige wedstrijd tegen hun, maar van fouten leer je weer!

We trainen van onze fouten die we maken op onze training en oefenen voor de volgende wedstrijd.

Ik heb gebaald van mijn fouten dus ga ik daar weer op trainen zodat ik de volgende wedstrijd weer beter kan badmintonnen tegen over de tegenstander! Er word vaak gezegd dat we met onze hoofd er bij moeten blijven en op het spel moeten concentreren en dat is ook nodig. Je komt verschilde niveau’s tegen wat een hele leuke uitdaging is .

Deze wedstrijd was leuk. Ik heb veel geleerd van mijn fouten en wil daar graag op trainen en dat wil ik gebruiken. Het was een leerzame dag. Helaas hebben we niks gewonnen maar dat kan ook gebeuren de standen waren:

 

Onderdeel Harderwijk J3 Badminton ’80 J1 Uitslag : 8-0
MD
Daan van der Bent
Patrick van den Berg
Rob van Zwolle
Douwe Witteveen
21-13 21-16
VD
Lian Bertram
Tessa Hoeven
Karlijn Lokhorst
Kelly van der Loo
21-18 21-16
ME1
Daan van der Bent
Rob van Zwolle
21-18 21-18
VE1
Tessa Hoeven
Karlijn Lokhorst
21-6 21-15
ME2
Patrick van den Berg
Douwe Witteveen
21-14 21-15
VE2
Lian Bertram
Kelly van der Loo
21-13 21-9
GD1
Patrick van den Berg
Tessa Hoeven
Rob van Zwolle
Karlijn Lokhorst
21-12 21-10
GD2
Daan van der Bent
Lian Bertram
Douwe Witteveen
Kelly van der Loo
21-13 21-17

 

Maar de volgende keer beter, het was leerzaam zoals altijd! Ik vond het weer een leuke dag !

Geschreven door Kelly

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.