Eerste team verliest in Nunspeet

Vrijdag 12 december stond de uitwedstrijd tegen Hellas op het programma. Om 20.00 werd er begonnen met spelen in sporthal De Brake in Nunspeet.

De heren trapten af met het spelen van de herendubbel. Kansloos waren ze en binnen twintig minuten had Nunspeet het eerste punt binnen. De dames maakten wel ene volwaardige wedstrijd van hun dubbel. Ze hadden drie sets nodig maar naar de nodige inspanning werd de wedstrijd binnengehaald.

De eerste herensingle werd gespeeld door Gerald van Dijk. De eerste set wist hij te winnen. Helaas wist hij de tweede en derde set niet te winnen. Vera van Dijk speelde de eerste damessingle. Zij had aanmerkelijk minder tegenstand en wist te winnen met 21-6 en 21-5.

De tweede herensingle werd door Alfred Scholten gespeeld. De eerste set werd verloren maar in de tweede set kwam Alfred sterk terug. Helaas verloor hij de derde set en ging dit punt naar Hellas. Als tweede dame speelde Dianne Barneveld. De eerste set ging met maar liefst 27-25 naar de thuisploeg. Diannen gaf echter niet op en wist na een lang gevecht de tweede en derde set te winnen en hiermee de stand gelijk te trekken naar 3-3.

Van Dijk en van Dijk verloren de mix nipt met een stand van 21-19 in de derde set. Ook Scholten en Barneveld wisten de mix niet te winnen. Hierdoor moest het team uit Wezep genoegen nemen met drie punten en werd er met 5-3 verloren.

De volgende wedstrijd van Badminton 80 is op zaterdag 20 december in De Kamphal in Wezep. Er wordt dan gespeeld tegen de koploper uit de poule, Putten.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.