Winst voor tweede team

Afgelopen zaterdag 13 december mocht het tweede mixteam weer aan de slag. De wedstrijd vond weer plaats in de Kamphal, een team van Barneveld waren de tegenstanders. De wedstrijd is gewonnen met 5-3.

Allereerst starten de mannen met een set waarbij ze de heren van Barneveld duidelijk maakten dat ze de partij binnen wilden slepen. Thomas en Gerard hadden de eerste set gewonnen met 21-10, maar zorgde voor een spannende tweede set die ze wonnen met 24-22.

De dames, Sharon en Annelies, speelden niet zoals gewoonlijk. De eerste wisten ze te winnen(21-15), maar daarna ging het eigenlijk slecht en verloren te met 13-21 en 15-21. Het zat er helaas niet in.

De eerste heren- en dames singles werden gewonnen. Het was voor Gerard echt een uitputtingsslag! Maar wat heeft hij zich goed weten  te herpakken steeds. Met 21-11, 17-21 en 22-20 won hij in een driesetter. Sharon van Ommen wist haar tegenstander goed achterin het veld te houden en speelde goed. Met 21-2 en 21-12 wist ze een punt binnen te slepen.

Met de tweede herensingle mag het op een of andere manier net niet lukken. Met 21-23 en 20-22 verloor Thomas. Erg jammer. Annelies speelde een belabberde tweede en derde set. Ze verloor met 21-17, 18-21 en 7-21.

Beide mixen werden overtuigend gewonnen in twee sets. Dit zorgde voor twee punten en de stand kwam hiermee uit op 5-3. Bij de uitwedstrijd hadden we 4-4 gespeeld. Dus we zijn blij met de winst.

Tot zaterdag 20 december, dan spelen we een thuiswedstrijd tegen Dronten.

Geschreven door Annelies

Geplaatst in Competitie, Nieuws.