Vierde team verliest van Heerder BC

Het 4e team dat 4e klasse speelt heeft afgelopen zaterdag thuis tegen het 5e team van Heerde gespeeld.

We zijn begonnen met de Mannendubbel die erg spannend was. Casper en Mark verloren de 1e set, waarna ze in de 2e goed terug kwamen en ze deze set wonnen. Helaas konden ze dit niet door zetten in de 3e set waardoor zij helaas verloren met 17-21.

De Damesdubbel ging beter Esmee en Harmke wonnen deze partij in 2 sets met de standen 21-18 en 21-19.

De 1e Mannenenkel van Mark tegen Artwan was heel spannend de 1e set, Mark won deze in de verlenging met 26-24, de 2e en 3e set kwam Mark niet meer in zijn spel als in de 1e waardoor hij deze beide verloor met 13-21 en 15-21.

Annerieke speelde dit keer de 1e Damesenkel tegen Anneke, de 1e set kon ze nog wel iets bij blijven, maar helaas deze toch verloren met 15-21. tussen de 1e en 2e set zij Marieke ik weet niet wat ik moet/ kan doen. Ze kon geen grip op het spel van Anneke krijgen waardoor deze set ook verloren ging in 6-21.

Casper zijn partij werd een triller en de zenuwen van de toeschouwers, voor al in de 3e set. De 1e won hij met 22-20, de 2e ging naar zijn tegenstander Ferdinand en de 3e set moest in de verlenging de beslissing brengen, waarbij Casper helaas aan het kortste eindje trok 23-25.

Esmee won de 1e set wel tegen Jentje met 24-22, maar dit was niet het spel wat eigenlijk door Esmee gespeeld moet worden, de 2e ging dan ook beter zodat zij deze ook won met 21-17.

Met nog 2 mixen te gaan kon het nog 4-4 worden, maar dat was een hele opgave.

Mark en Harmke moesten tegen Artwan en Anneke, ondanks dat zij goed stonden te spelen verloren zij wel de partij met 16-21 en 18-21.

Casper speelde dit keer met Annerieke omdat Esmee moest gaan werken, de 1e set verloren ze net in de verlenging met 20-22. vol goede moed de 2e set in om toch maar te proberen er een 3e uit te halen, maar helaas dit lukte niet stand 17-21.

Helaas de eindstand 2-6

Vrijdagavond is de uitwedstrijd tegen Hoevelaken gepland om 20.00 uur in Hoevelaken.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.