Sportieve Start Seizoen voor werven leden

De start van het nieuwe seizoen is het ideale moment om te trachten nieuwe leden te werven. Vandaar dat we op woensdag 26 augustus een ledenwerfactie houden! Wat houdt dit dan in? Om te beginnen mag je zelf potentiƫle nieuwe leden meenemen. Heb je vrienden, familie, buren of kennissen die nader kennis willen maken met badminton, dan zijn ze van harte welkom. Jeugdleden krijgen een leuke training van 18.00 tot 19.15 uur waar ze met spelvormen kennis maken met de sport en racketvaardigheid leren. Leden vanaf 18 jaar zijn welkom vanaf 19.30 uur. Zij krijgen dan eerst een half uurtje training om de beginselen te leren, en kunnen dan van 20.00 tot 21.00 uur mee doen met het labelen en daarna nog vrij spelen. Ook de ochtendgroep doet mee aan de actie. Gastspelers kunnen daar van 9.00 tot 11.00 uur gezellig meespelen.
Nieuwe leden kunnen drie keer gratis meespelen. Daarna worden ze lid voor minimaal een jaar. Bij lidmaatschap krijgen nieuwe leden dan een gratis racket. En vergeet ook niet dat er voor jou als lid van de vereniging ook een leuke attentie wacht als je een nieuw lid aanbrengt.
Geplaatst in Nieuws.