Team 1 verliest na zware strijd in Amersfoort

Op woensdag 17 september moest het i4Audio team van Badminton ’80 afreizen naar Amersfoort, om daar een wedstrijd af te werken tegen een team vol talenten van BC Amersfoort. Waar bij BC Amersfoort het qua niveau begint, daar ligt op dit moment het plafond van Badminton ’80. Op voorhand dus een lastige wedstrijd.

De wedstrijd werd gestart met de dubbels. In zowel de heren- als vrouwendubbel werd er hard gestreden voor elk punt. Echter, bij beide wedstrijden kwam de spelers van Badminton ’80 net tekort. In 2 sets werden beide wedstrijden verloren.

In de singles kwam Gerald van Dijk in beide sets snel achter en kon deze achterstand niet meer inhalen. Hij moest in 2 sets zijn meerde erkennen in zijn tegenstander. Hetzelfde gold voor Vera van Dijk. Ook zij moest in 2 sets haar meerdere erkennen in haar tegenstandster. Hendri Nagelholt speelde een goede partij, maar gaf de wedstrijd in de 3e set uit handen na een 17-11 voorsprong. Dianne Barneveld kwam in haar single tekort en verloor haar partij.

Met een 6-0 achterstand werd er gestart met de mixdubbels. Gerald en Vera speelden een goede partij, maar kwamen onvoldoende onder de druk uit om aanspraak te maken op de winst. Uiteindelijk wisten Hendri en Dianne nog een punt binnen te slepen, door overtuigend in 2 sets af te rekenen met hun tegenstanders. Uiteindelijk dus een 7-1 verlies.

Op zaterdag 26 september zal Badminton ’80 haar volgende wedstrijd spelen tegen en bij Sjeve Sjuttel uit Bunschoten-Spakenburg.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.