Derde team verliest van koploper

Zaterdag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor het derde team. De tegenstander was Barneveld, de koploper, terwijl het team zelf op de tweede plaats staat.

Beide dubbels waren spannend, maar vielen door een aantal mindere punten op rij naar de tegenstander: 18-21 18-21 voor de heren en 16-21 20-22 voor de dames.

Gerard speelde zijn beste single van het seizoen, maar de wedstrijd, tegen een sterke tegenstander die nog niks had verloren, viel helaas ook de andere kant op met 15-21 21-16 20-22. Joanne had een bijzonder sterke tegenstandster en kon niet lekker in haar spel komen, waardoor ook deze partij verloren ging met twee keer 13-21. Stefan verloor de eerste set met 24-26. De tegenstander was moegespeeld in de tweede set en deze werd dan ook vrij gemakkelijk binnengehaald met 21-12. De partij leek voorbij, maar door eigen fouten en een laatste krachtinspanning van de tegenstander pakte deze toch nog de wedstrijd. Eline was wel goed bezig en wist maar liefst met 21-4 en 21-5 te winnen. De tegenstandster kon geen plan bedenken en Eline buitte haar zwakke punten goed uit.

Willem en Joanne hebben hard gestreden, maar verloren uiteindelijk in 3 sets. Stefan en Eline konden de laatste mix nog wel binnenhalen zonder grote problemen, waardoor de eindstand werd bepaald op 2-6.

Ondanks het verlies blijft het derde team op de tweede plaats staan, maar het gat tot de koploper is nu helaas wel groot. Voor de spanning in de competitie was het mooi geweest als we een aantal partijen net hadden kunnen ombuigen, maar het mocht helaas niet zo zijn.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.