Dikke winst voor jeugdteam

Het jeugdteam speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Badge. Douwe, Lennart, Karlijn en Minka speelden samen deze wedstrijd.

Ze gingen meteen goed van start. Zowel de herendubbel als damesdubbel wel vrij makkelijk gewonnen.

Daarna begonnen de heren aan hun enkel. Douwe had al snel door wat de zwakke punten van de tegenstander waren en wist die goed te benutten, waarna het volgende punt binnen was. Lennart miste in beide sets de eerste paar punten, wist zich daarna uitstekend te herstellen en plaatste zijn shuttels goed. Volgende punt binnen.

Vervolgens gingen de dames hun enkel spelen. Minka had in de eerste set geen moeite met haar tegenstander en wist met maar een paar tegenpunten te winnen. De tweede set verliep moeizamer, de tegenstander had door waar ze moest staan. Toch was Minka sterker en wist zij de vijfde punt te pakken. Op het veld ernaast ging het de eerste set uitstekend met Karlijn, ze wist die nog vrij makkelijk te winnen. De tweede set ging gelijk op en werd in de verlenging door de tegenstander gepakt. Karlijn stond in de derde set al aardig achter toen de tegenstander zich verstapte en de enkel even gekoeld moest worden. Na 10 minuten  kon de partij weer verder. Karlijn wist van deze rust geen gebruik te maken en verloor helaas.

Met nog twee mixen te gaan was er nog veel mogelijk. Eerst speelden Douwe en Karlijn. Zij wisten net niet te winnen van hun tegenstanders. Lennart en Minka speelden goed samen en wisten de laatste punt binnen te halen.

Zo hebben ze uiteindelijk met 6-2 gewonnen.

Aanstaande zaterdag spelen ze wederom thuis in De Kamphal.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.