Verslag team 3

Onze eerste wedstrijd begon op vrijdagavond om 20.00 uur tegen Helios in Utrecht, een gezellige studentenvereniging. De heren, Willem en Thomas, begonnen enthousiast met de herendubbel. Ze hadden wat opstartproblemen, maar wonnen de dubbel met een driesetter. De eerste punt was in ieder geval binnen.  De damesdubbel, Saskia en Eline, begon goed in de eerste set, maar verloren die toch met 17-21. De tweede set hebben ze hard gewerkt om te winnen, maar verloren toch net met 20-22. Het stond nu 1-1.

De herenenkels liepen niet zo soepel. De eerste herenenkel gespeeld door Thomas begon goed, maar jammer genoeg verloor hij net de eerste set met 19-21. De tweede set wou gewoon niet lukken en Thomas verloor net zijn enkel. Mark begon enthousiast (misschien te enthousiast) en heeft er hard voor gewerkt, maar was toch niet opgewassen tegen zijn tegenstander en verloor zijn enkel. De damesenkels verliepen ook niet zo soepel. Saskia speelde de eerste dames enkel. Na heel erg hard haar best te hebben gedaan verloor ze (21-14 en 21-10), wat natuurlijk helemaal niet slecht is voor de eerste keer meespelen in de 3de klasse. Eline had wat opstart problemen en won  gelukkig de eerste set net met 19-21. De tweede set ging haar heel wat makkelijker af en de tweede punt was binnen voor Wezep.

De eerste mix gespeeld door Mark en Eline begon chaotisch en eindigde jammer genoeg ook chaotisch en ze verloren de wedstrijd. Gelukkig waren Saskia en Willem, die de tweede mix speelden, wel georganiseerd aan het spelen  en ze wonnen na heel erg hard werken van Saskia en veel tactische balletjes van Willem hun mix met een driesetter.

Na de wedstrijd hebben we nog gezellig nagepraat tussen de studenten. Er waren alleen wat kleine problemen om van de parkeerplaats af te komen aangezien Eline eerst het parkeerkaartje kwijt was geraakt en daarna de autosleutel. Ehm, Sorry nog daarvoor. Maar nadat ze waren terug gevonden naast de stoelen in de auto is iedereen veilig thuis gebracht. De eindstand was 5-3 voor Helios.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.