Herenteam goed op dreef

Vandaag was het lekker zonnig en de temperatuur lag boven de 20 graden, eigenlijk veel te mooi weer om binnen te gaan sporten. Maar toch werd er gebadmintond. En er waren supporters.  Hendri, een van de vaste spelers van vorig jaar, kwam het team ondersteuning bieden in de vorm van tactische tips en lekker op het bankje zitten naast mij. Want ja ik ben eigenlijk ook geen speler van het team maar ik hou de jongens goed in de gaten.

Vandaag werd er gespeeld tegen een team van Amersfoort. De gemiddelde leeftijd van dit team ligt beduidend lager als bij ons. Ja daar kun je twee dingen van vinden. A. Hoe jeugdiger hoe beter de conditie. B. Hoe ouder hoe meer ervaring.
Kortom de oudjes tegen de jonkies.

Nou goed, de oudjes gingen goed van start. Beide dubbels werden gewonnen.

Drie oudjes wonnen de singel en eentje verloor jammer genoeg in de derde set met 19-21.

Maar toch mooi een voorsprong van 5-1. Nog twee dubbels te spelen. Als beide partijen gewonnen zouden worden zou de eindstand weer hetzelfde zijn als vorige week.

De oudjes maakten het spannend maar beide dubbels werden gewonnen.  Kortom weer winst met 7-1.

Nu natuurlijk nu de hamvraag wat is de gemiddelde leeftijd van ons team? Om de jongens maar niet in verlegenheid te brengen geef ik daar nu nog maar geen antwoord op, misschien dat dat nog wel een keertje te sprake komt.

Ons team heeft een paar dagen de tijd om bij te komen want a.s dinsdag staat er weer een wedstrijd op het programma, en wel tegen Thiela uit Tiel. Meestal geen makkelijk wedstrijd, hopelijk hebben ze tegen de kampioen van vorig jaar meer succes als de vorige ontmoeting.

dsc_0186 dsc_0185

Geplaatst in Competitie, Nieuws.