Tweede team laat kostbare punten liggen

Zaterdag 29 oktober was het eindelijk weer zover.

Met 3 weken van intensieve training achter de rug waren we vastbesloten om de winst binnen te halen!!

Dit is niet gelukt…

Maar uit verveling ga ik jullie toch vertellen hoe we verloren hebben.

De herendubbel begon goed, ook door veel fouten van de tegenstanders wisten de heren de eerste set te winnen. In de tweede en derde set konden we het spel niet naar onze hand zetten en verloren in 3 sets. Bij de dames was de spanning in de eerste set om te snijden, met een 23-21 wisten de dames de eerste set te pakken. Maar zoals bij de heren konden de dames de tweede en derde set ook niet winnen.

Met 0-2 achterstand moesten we ons terug pakken in de singles. Sharon en Jeroen benutten allebei de zaaltijd goed en wonnen dit keer in drie sets. Thomas kon in de eerste set net de winst niet pakken en wist helaas ook in de tweede set niet te winnen. Esmee speelde een goede partij tegen de ervaren dame van Hellios, maar kon helaas ook de winst niet naar zich toe trekken.

Met een 2-4 achterstand moesten we de mixen winnen om er toch nog gelijk spel uit te halen. Sharon en Jeroen konden hun mix in drie sets winnen, helaas kwamen Esmee en Thomas niet in hun spel en verloren in twee sets.

Met een eindstand van 3-5 moesten we genoegen nemen.

Volgende week spelen we weer thuis tegen Irene. Hopelijk hebben we hier meer geluk.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.