Derde team pakt dikke overwinning

De stand tot nu toe betekent dat wij op nummer drie staan met Heerde kort achter ons. Om op nummer drie te blijven staan, moesten wij winnen. Het was dus een belangrijke wedstrijd voor ons.

De heren begonnen met de heren dubbel. De eerste set begon aarzelend maar gaande weg kwamen ze steeds beter in het spel en wonnen ze de eerste set. De tweede set  was aardig lastig, maar de heren hadden een goed spelletje in gedachten en vervolgens goed uitgevoerd. Ze wonnen de wedstrijd. De dames dubbel begon met een aardige achterstand en ze verloren de eerste set met 21-23. Daarna waren ze beter ingespeeld en wonnen ze de tweede en vervolgens de derde set.

De singles van Joanne en Mark verliepen beiden vrij makkelijk en beiden wonnen met een tweesetter.  Waarbij gezegd moet worden dat Mark een goed doordacht spelletje speelde en liet zien dat hij aardig wat in zijn mars heeft. Joanne begon makkelijk en won de eerste set met een grote voorsprong. De tweede set was lastiger, maar ook deze haalde ze binnen.

Stefan en Eline hadden wat meer moeite. Stefan had wat moeite in de eerste set om zijn eigen spel te spelen en verloor deze set. Hij wist zich te herstellen en won de tweede en ook de derde set. Het was een leuke wedstrijd om te zien. Eline won de eerste set, maar verloor jammer genoeg haar concentratie en moest de tweede set inleveren. De derde set was aardig spannend, maar gelukkig won ze die. De stand is 6-0 voor Wezep.

Beide mixen waren spannend en de stand bleef aardig gelijk oplopen. Stefan en Eline verloren jammer genoeg met 19-21 en 18-21. Het wou gewoon niet lukken om de laatste punten binnen te halen. Joanne en Willem hadden ook een spannende wedstrijd en de stand liep gelijk op tot 24-22 in de eerste set (voor Wezep).  Daarna verloren ze hun concentratie en daarbij hun spel en verloren de tweede set. Gelukkig was in de derde set de spirit weer terug en wonnen ze uiteindelijk met 10-21.

De eindstand is 7-1 voor Wezep. Een eindstand waar we tevreden mee zijn.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.