Wisselvallige wedstrijd eindigt in gelijkspel voor tweede team

We mochten weer een heerlijk middagje badmintonnen op zaterdag 3 december. We hadden er allemaal erg veel zin in om weer een leuke wedstrijd tegen Kampen te spelen. De vorige wedstrijd hadden we 5-3 verloren in Kampen, dus we hadden iets recht te zetten.

We begonnen natuurlijk met de heren dubbel. Thomas en Casper begonnen vol goede moed en wonnen de eerste set met 21-17. De tweede set speelden de heren uit Kampen beter en zij wonnen de tweede set. In de derde set hadden de heren uit Wezep het spel door en wonnen daardoor de derde set met 21 -13.

De dames mochten beginnen aan de dubbel. De dames hadden niet echt hun dag en verloren de eerste en tweede set met 13-21 en 14-21. De dames uit Kampen speelden sterk, waardoor ze de dames uit Wezep goed onder druk konden zetten.

Tussenstand 1-1

De singles konden nu gaan beginnen.  Casper mocht als eerste beginnen tegen de eerste  heer uit Kampen. Het was een spannende eerste set want de heer uit Kampen stond met 15-20 voor, maar de uiteindelijke stand was 26-24 voor Wezep. De tweede set lukte het Casper niet om de shuttles goed te plaatsen en hij verloor hierdoor zijn tweede set. De derde set was het weer spannend en won Casper met 21-19.

Sharon kon nu beginnen aan haar single. Sharon begon goed en wist haar tegenstandster goed onder druk te zetten. Ze won haar eerste set met 21-14. De tweede set werd een stuk spannender, maar gelukkig wel goed genoeg. Sharon won haar tweede set met 21-19.

Thomas was nog vrolijk van zijn gewonnen dubbel dus begon hij met nog meer enthousiasme aan zijn single. Thomas was in topvorm dus maakte de wedstrijd niet te lang en won deze met 21-14 en 21-13.

Esmee begon met haar single en probeerde er alles uit te halen wat er in zat. Helaas verloor ze de eerste set met 16-21. De tweede set ging helaas niet beter en verloor ze van de sterke dame uit Kampen met 10-21.

Tussenstand 4-2

De Wezepers konden niet meer verliezen dus hadden al beter gepresteerd dan de vorige wedstrijd tegen Kampen. De mixen konden nu van start gaan en waren bepalend voor de winst.

We zouden de maximale zaaltijd benutten, dus het eerste mixteam dacht om er maar een drie setter van te maken. De eerste set verloren de Wezepers met 15-21. De tweede set was een spannende en wonnen ze met 22-20. De derde set was te moeilijk voor de Wezepers en verloren ze met 13-21.

De tweede mix verliep niet goed want het spel van Wezepers werkte niet bij Kampenaren. De eerste set verloren ze met 11-21. De tweede set kregen ze het spel door van de Kampenaren, maar het was niet goed genoeg waardoor ze verloren met 16-21.

Het was een leuke middag met leuke wedstrijden en met een gelijke stand van 4-4.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.