Uitslagen speelweek 11

Het eerste team i4audio heeft de uitwedstrijd tegen Barneveld verloren met 7-1. Het tweede heeft thuis met 6-2 gewonnen van Dronten. Het derde team heeft ook thuis gewonnen, maar dan van Badge met 6-2. Het herenteam speelde vrijdagavond uit tegen Deto en heeft met 7-1 verloren. Het jeugdteam heeft thuis gewonnen van Richoceet met 5-4. Het jongensteam heeft uit gewonnen van Culemborg met 4-2.

 

De komende weken gaan de teams genieten van de kerstvakantie zodat ze daarna weer volle frisse moed in het nieuwe jaar op de baan staan en de laatste punten van het seizoen binnen gaan halen. De volgende wedstrijden worden vanaf 13.00 uur op zaterdag 14 januari gespeeld in de Kamphal. Het mannenteam en de beide jeugdteams spelen dan thuis.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.