Herenteam rondt seizoen af met volle winst

Vandaag stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Onze tegenstander was Beca uit Arnhem. Dit team bestaat uit 6 spelers en ze waren allemaal aanwezig.

De dubbel van Layo en Cornel werd gewonnen in twee sets. De dubbel van de oudjes verliep wat stroever maar werd uiteindelijk toch gewonnen in een drie-setter.

Toen waren de singles aan de beurt. Cornel stond de hele eerste set achter maar wist deze set toch nog de winnen met 22-20 en de tweede set ging een stuk makkelijker en zo won Cornel zijn partij. Layo speelde een goede partij en won zijn partij in twee sets. Cas speelde scherp, met zijn dropjes maakte hij vele punten, de partij werd gewonnen in twee sets. Nu was het de beurt  aan Gerard. Hij had gehoopt tegen de andere Gerard te spelen (een leeftijdsgenoot), maar hij moest tegen een jonge man. Maar onze Gerard stond zijn mannetje en won in twee sets.

Nu waren de laatste dubbels van het seizoen aangebroken. Layo en Gerard wonnen in twee sets en Cas en Cornel deden dat ook. Daarmee komt de eindstand op 8-0. Een mooi resultaat om het seizoen mee af te sluiten.

Op naar het volgend seizoen.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.