Herenteam wint wederom met 7-1

Wij, het herenteam van Amptmeijer Badminton ’80, welke gesponsord wordt door Bakker Bestratingen uit Oldebroek, hebben vrijdagavond 29 september een wedstrijd gespeeld tegen Hellas uit Nuspeet.

Albert was weer terug van een wel verdiende vakantie en we hebben deze wedstrijd met z’n vijven gespeeld. We hadden de hele avond twee banen tot onze beschikking.

Layo en Justin begonnen met de eerste dubbel, deze werd met 16-21 en 10-21 gewonnen.

De tweede dubbel werd gespeeld door Cornel en Cas, en werd gewonnen in twee sets met 15-21 en 18-21.

Over de eerste twee singels kunnen we kort zijn, Justin en Cornel wonnen hun single.

Layo maakte er een spannende partij van. De eerste set werd verloren in 21-18, de tweede set werd gewonnen met 15-21 en er moest een derde set aan de pas komen. Gelukkig won Layo deze set met 20-22.

Toen was het de buurt aan Albert. Hij heeft al een geruime tijd geen competitie meer gespeeld, hij verloor de eerste set jammer genoeg met 27-25 en de tweede set met 21-18. Nog last van de jetlag, Albert??

Beide laatste dubbels werden ook gewonnen.

De eindstand 1-7 . Een ruime overwinning voor het herenteam van Bakker Bestratingen uit Oldebroek.

We staan momenteel eerste in de poule met een kleine voorsprong van 2 punten op de nummer 2 OSM badminton. Volgende week zaterdag 7 oktober spelen wij om 13:00 uur tegen de genoemde ploeg thuis in de Kamphal. Iedereen is van harte welkom om ons te komen aanmoedigen.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.