Weer gelijkspel voor eerste team

Op dinsdagavond 26 september stond de tweede wedstrijd van het seizoen op het programma voor het eerste team Amptmeijer 1. Om 20.00 mocht er in Arnhem gespeeld worden tegen BECA 2000.
Er werd tegelijkertijd gestart met de heren- en damesdubbel. De heren Hendri Nagelholt en Gerald van Dijk kwamen redelijk in hun spel, maar dit was niet genoeg om de partij te winnen. De dames Vera van Dijk en Dianne Barneveld speelden als vanouds en wisten door hun tactische en sterke spel de dubbel in twee sets te winnen.
Gerald van Dijk speelde een lange partij tegen de eerste heer van BECA. Na drie sets wist hij de partij toch naar zich toe te trekken. Vera van Dijk speelde in de eerste damessingle eveneens een lange partij. Na drie sets strijden wist ze de partij te winnen. Hendri Nagelholt ging in de eerste set erg gelijk op maar verloor deze nipt, hierna werd ook de tweede set verloren. Dianne Barneveld had een tegenstandster die erg scherp speelde, helaas kon ze geen set winnen en moest het punt aan Arnhem laten.
Met een tussenstand van 3-3 werd begonnen aan de mixdubbels. Van Dijk en Van Dijk begonnen goed aan de partij maar wisten niet onder de druk van de Arnhemmers uit te komen en verloren hun partij. Nagelholt en Barneveld wonnen de eerste set, verloren de tweede en hiermee kwam alles op de derde set aan waarin het erg gelijk op ging. Uiteindelijk wisten ze met 22-20 deze set te pakken en hiermee het laatste punt van de dag!
Hiermee eindigde de wedstrijd, evenals de eerste van het seizoen, in een 4-4 gelijkspel. Een resultaat waar het team na de wedstrijd tevreden mee was. De volgende wedstrijd is op dinsdag 3 oktober, dan wordt er in een uitwedstrijd gespeeld tegen ’t Pluumpje uit Eerbeek.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.