Winst voor tweede team ondanks opstartprobleempje

Vandaag mocht het tweede team Amptmeijer 2 de strijd aangaan in Harderwijk. Onze vorige wedstrijd hadden we met 3-5 gewonnen. Dus we wilden graag de stijgende lijn voortzetten. Iedereen had zich daarom ook super goed voorbereid. Esmee had het adres al in de navigatie gezet, want zij mocht gaan chauffeuren. Joanne kon rustig wakker worden door dat ze rustig in de dikke BMW mocht mee rijden met Jeroen naar de carpoolplaats. Jeroen was al vroeg wakker, dus hij had tijd voor een vroeg ontbijt met 4 broodjes gebakken ei. Ook Casper had gisterenavond flink wat bruine (vloeibare) boterhammen op in de Hete Brei te Zwolle, hij was dus in topvorm. Rémon was een keer vroeg naar bed gegaan, dus hij was redelijk wakker.

We verzamelden dus op de carpoolplaats en daar hebben we gewacht op onze chauffeuse Esmee in haar witte bolide.  4034 mm lengte, 1693 mm breedte, 1428 hoogte en 2469 mm wielbasis.

Je zult afvragen waar deze afmetingen van zijn.

Dit zijn de afmetingen van Esmee haar super mooie Seat Ibiza 6j Sport coupe. Wij hadden de eer om in deze auto vervoerd te worden naar Harderwijk. Casper was in de veronderstelling dat het nog wel eens krap zou kunnen worden in de auto en hij had bewust zijn sportschoenen thuis gelaten. Helaas had Casper het toch mis. Er was genoeg plek voor zijn schoenen. Om er toch voor te zorgen dat Casper wel mee kon spelen, mochten Rémon en Casper even de witte bolide lenen van Esmee om weer even naar Wezep terug te rijden.

Vanwege dit extra ritje op en neer naar Wezep kunnen we alleen de stand geven van de volgende wedstrijden:

Joanne en Esmee verloren de eerste set met 21-9 en de tweede helaas met 21-18.

Jeroen was goed aan het singelen. Hij was er op gebrand om te winnen. De afgelopen wedstrijden zat hij er telkens net naast, maar nu niet. Het was wel een dikke drie setter met de standen 13-21 voor hem. Vervolgens 21-12 en het wedstrijdpunt werd in de derde set binnen gehaald met 16-21.

Joanne lukte het om in 2 sets te winnen. Het ging mooi gelijk op met als resultaat 19-21 en 20-22.

De wedstrijd van Esmee was een zware. Helaas kon ze haar resultaat van vorige week niet weer herhalen. 21-13 en 21-16.

Normaal gesproken zouden we beginnen met de heren dubbel, maar door de vergeten schoenen van Casper mochten Casper en Rémon tegelijkertijd starten met Esmee. De heren waren goed bezig en speelden rustig hun partij, dit bracht hen dan ook de overwinning met 16-21 en 14-21.

2-4 voor. Een mooie stand met als doel om de overwinning binnen te halen.

Beide mixen begonnen zwaar. de eerste set werd verloren. Maar in de tweede set werd de rust en tactiek weer gevonden bij beide mixen.

Esmee en Rémon wonnen met 21-14, 17-21 en 13-21.

Joanne en Jeroen wonnen met 21-16, 14-21 en 19-21.

2-6 winst. Dat was een lekker gevoel voor iedereen. Hop douchen en aan de drankjes. Er was zelf Heineken 0.0, zodat Rémon nog een extra goede smaak van de overwinning kon proeven. Drankje op en laat je rijden door Esmee. Op weg naar Wezep hebben we genoten van de file, de muziek en kwamen we er achter dat je al eerder een file kan zien, wanneer mensen voor je de waarschuwingslichten aan zetten.

Esmee bedankt voor het rijden. Dikke pluim voor je rij skills. Van ons mag je nog veel vaker rijden!!!

Volgende week mogen we om 13.00 uur thuis tegen Bas. Dat wordt weer flink aan de bak, maar het doel blijft natuurlijk de stijgende lijn voortzetten!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.