Jeugdrecreanten hebben eerste echte wedstrijd gespeeld

Dit jaar hebben we een vorm van opstapcompetitie op kunnen zetten voor de jeugdrecreanten. Samen met Nunspeet, Hattem, Zwolle en twee teams uit Kampen mag onze jongste jeugd ook proeven aan het spelen van ‘echte’ wedstrijden. Er worden zes dubbels/mixen gespeeld. Als er nog tijd over is, kan er ook worden gesingeld, maar deze punten tellen niet meer mee. Een wedstrijd duurt ook maar één set, waarbij er bij 11 punten wordt gewisseld van speelhelft.

Vol goede moed begonnen Amy, Loïs, Ynte, Michel en Leandro aan de avond. Ze moesten helaas nog even geduld hebben, de tegenstand stond nog in de file. Uiteindelijk hebben ze flink hun best gedaan, maar het was allemaal nog even wennen. Ze hebben dan ook met 0-6 verloren. Alhoewel ze er vaak dichtbij zaten, dus voor een eerste keer hebben ze het ontzettend goed gedaan!

In december gaat het team naar Hattem voor de volgende wedstrijd. Dan hebben ze nog eventjes om wat te trainen.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.