Nieuwe schoenen en happy socks bij derde team

Afgelopen vrijdag vond de tweede ontmoeting tussen BC Hellas en het derde team TTL Wezep plaats. Na een mistig ritje richting Nunspeet namen we eerst even een lekker bakkie om op te warmen en bij te kletsen.

In de zaal ging het opwarmen nog even verder, echter nu van de spieren in plaats van de stembanden. Een dubbele warming-up bleek goed te werken, want beide dubbels werden gewonnen in twee sets.

Hierna was het tijd voor de singles. Joachim en Jacobien gingen voortvarend van start en wonnen in twee sets. Daarna was het de beurt aan Thomas en Miranda. Ook Miranda wist haar single in twee sets binnen te halen. Bij Thomas was het een ander verhaal, hier moest nog een spannende derde set aan te pas komen. Deze viel helaas nadelig uit voor Thomas, met 20-22 behaalden de tegenstanders hun eerste punt.

Met een 1-5 voorsprong begonnen we aan de mixen. Joachim en Jacobien speelden een soepele partij en deze werd in twee sets gewonnen. Ondertussen waren Miranda en Thomas ook begonnen. Of het nu kwam door de blitse nieuwe schoenen van Miranda of door de happy socks van Thomas, feit was in ieder geval dat er wederom een derde set aan te pas moest komen. Hoewel het gelijk op ging, trokken zij aan het kortste eind en verloren met 24-22. Eindstand 2-6!

Na een lekker drankje en hapje gingen we snel naar huis. De een door het donkere bos en de ander langs de snelweg, allen kwamen -ondanks de mist- gelukkig weer veilig thuis.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.