Herenteam verliest kampioenschap op 1 punt

Zaterdag 27 januari speelde het herenteam Bakker onder toeziend oog van de sponsor Bakker Bestratingen uit Oldebroek de laatste wedstrijd van dit seizoen. Een belangrijke wedstrijd om het kampioenschap. Naaste concurrent OSM Badminton heeft vrijdagavond 26 januari bij Hellas in Nunspeet met 0-8 gewonnen. Om mee te dingen voor het kampioenschap moest er dus ook met 8-0 gewonnen worden.
Cas was geblesseerd en speelde niet mee. Onze jongens hebben met 7-1 gewonnen, helaas een punt te weinig, maar we kunnen toch wel een beetje trots op ze zijn.
Het seizoen zit er al weer op. Ik (geen speler van het team) heb voor mijn aandeel in de support en het schrijven van de stukjes een leuke attentie ontvangen. Dank je wel jongens! En hopelijk gaan we volgend jaar weer een mooi seizoen tegemoet.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.