Eerste herenteam sleept er een gelijkspel uit

Vrijdagavond 21 september speelde het eerste herenteam Bakker Bestratingen een uitwedstrijd tegen Harderwijk. Het was een stormachtige avond, maar ook deels een re√ľnie. Albert was helaas niet van de partij, maar gelukkig hebben we Hendri Nagelholt bereid gevonden mee te spelen.
De eerste dubbel van Cornel en Layo werd gewonnen met 19-21 en 17-21. Jeroen en Hendri hadden een spannende partij tegen zijn oud-teamgenoten van Bavero’96 Oldebroek, de partij werd helaas verloren met 22-24, 21-19 en 22-20.
In de singels werden twee punten gewonnen. Cornel en Jeroen wonnen. Layo en Hendri hadden moeite tussen de lijntjes te kleuren.
Layo en Jeroen wonnen hun dubbel en Cornel en Hendri verloren hun partij. Eindstand 4-4.
Hendri, bedankt voor het invallen! A.s. woensdag spelen we thuis om 19:15 uur tegen Deto uit Nijmegen.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.