Winst voor tweede team

Zaterdagochtend verzamelde het tweede team TTL Wezep zich in Wezep voor de wedstrijd tegen Zwolsche BC. Zonder Casper, maar met Hendri N, gingen we op pad. Ondanks haar eigen wedstrijd, kwam ook Joanne speciaal naar Zwolle om een singletje te spelen.

Na een lekker bakje koffie en een degelijke warming-up, begonnen we aan de wedstrijd. De mannen wonnen hun dubbel in twee sets, de vrouwen verloren.

Tussenstand: 1-1

Joanne was intussen ook gearriveerd en kon gelijk aan de bak. Helaas kwam zij er niet lekker in en verloor in twee sets. Om niet te veel energie te verspillen, gingen we nog even door met het spelen van twee sets. Dit keer vielen ze onze kant op, Hendri N en Joachim wonnen keurig hun single. Ook Miranda kon een punt noteren, haar dame gaf het bij voorbaat al op. Als we dat hadden geweten…

Tussenstand 2-4

Tijd voor de mixen! Bij Miranda en Hendri N ging het gelijk op, maar ze kwamen net te kort. Verlies in twee sets. Tot slot toch nog een driesetter voor Jacobien en Joachim. Na en soepele eerste set, was ‘het’ even zoek in de tweede set. Na een flinke peptalk en de nodige ‘suikers’, hervonden ze zich in de derde set.

Eindstand 3-5 en een mooie derde plek in het klassement!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.