Ouder Kind Toernooi

Op woensdag 12 juni hebben wij ons jaarlijkse Ouder Kind Toernooi gehouden. Er was een mooi opkomst, 20 mensen in totaal. Hieronder waren jeugdleden met een ouder, broer/zus of ander familielid, volwassen leden met een kind en vooral ook niet-leden.

De avond begon om 18.00 uur met een warming-up die verzorgd is door Casper. Een warming-up is belangrijk voordat er wordt gestart met sporten zodat de spieren opgewarmd worden. Hiermee wordt de kans op blessures verkleind. Dit leren wij onze jeugd altijd meteen aan, dus ook nu is hier mee gestart.

Daarna is iedereen over de banen verdeeld om te gaan badmintonnen. Er is steeds in de combinatie van ouder/kind gespeeld. Halverwege de avond is er een pauze gehouden zodat iedereen wat kon eten en drinken.

Er is tot 19.30 uur doorgespeeld. Al met al was het een gezellige en geslaagde avond, iedereen heeft met veel plezier meegedaan.

Tot slot was er nog een belangrijke prijs om uit te delen. Naar aanleiding van de competitie krijgt de beste speler altijd een beker uitgereikt. Dit jaar is de prijs naar Gwen Dokter gegaan. Van harte gefeliciteerd!

Bij de jeugd recreanten competitie wordt ook nog zo’n prijs uitgereikt. Aangezien de winnaar er vorige week niet was, wordt deze vanavond uitgereikt. Wil je weten wie de prijs mee naar huis mag nemen? Kom dan vanavond zeker even kijken!

Bekijk alle foto’s van deze avond hier.

Geplaatst in Competitie.