Eerste winst voor vierde team

Afgelopen zaterdag heeft het vierde team Kamphuis hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen gespeeld. Na het verlies van vorige week is er afgelopen week hard getraind om deze week een betere prestatie neer te zetten. Thuis werd er gespeeld tegen Flevoland uit Lelystad.

Het team begon voortvarend met het winnen van de dubbels. Layo en Michel hadden een goed solide spel en wonnen in twee sets, net als Esmee en Linda.

De singels waren spannende partijen! Layo wist goed hoe hij zijn tegenstander onder druk kon houden en wist in twee sets te winnen. Michel en Dianne hadden meer moeite met het spel van hun tegenstander en verloren hun partijen helaas in drie sets. Esmee wist uiteindelijk haar singel in twee sets te winnen, waardoor de overwinning veilig werd gesteld.

De mixdubbels liepen veel beter dan vorige week. Layo en Linda konden het spel van de tegenstander goed lezen en pakten hun partij uiteindelijk vrij gemakkelijk in twee sets. Ook Michel en Dianne wisten in twee sets te winnen, al was hun spel hier en daar nog wel voor verbetering vatbaar.

Eindstand: 6-2 overwinning voor Amptmeijer Badminton ‘80. Volgende week staat een uitwedstrijd in Bunschoten op het programma tegen Sjeve Shuttel.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.