Herenteam boekt zuur verlies

Na enige weken pauze moest het herenteam Kamphuis in de Kamphal aantreden tegen Beca.  Dit betreft voor ons een bekende tegenstander uit de hoofdstad van onze provincie.

Ik wil wil hier geen prijsvraag van maken, want iedereen van de lezers  weet wel welke stad dat is.

Omdat onze young-star Mark nog steeds geblesseerd is, werden we dit keer bijgestaan door Albert Holstege.

Albert had vrijdagavond met zijn eigen team gespeeld en verloren.

Albert vertelde dat hij zich die avond had gespaard om vandaag met het herenteam, vol gas te kunnen gaan.

Nou, de eerste dubbel met Hans verliep zeer positief met een mooie overwinning in twee sets.

Tegelijkertijd speelden Gerard en Willem de tweede dubbel. Vrij spannend en heel close in de uitslagen, maar met 19-21, 21-18 en 19-21 ging deze partij verloren.

Hans, liefhebber van 3-setters, kwam weer aan zijn trekken. Doch deze driesetter  ging verloren.  Mede door een vervelende  opslagtechniek van zijn tegenstander.

Albert wist ook niet te winnen. Maar dan onze Gerard, deze oude snoodaard verloor de eerste set, maar in de tweede en derde set trok onze voorzitter aan het langste eind tegen zijn jonge goed smashende opponent.

Willem moest tegen een leeftijdsgenoot. De eerste set ging gelijk op tot 12-12, maar toen ging het helemaal mis met Willem. In de tweede set liep het beter voor Willem. Maar op het moment van afmaken sloegen de zenuwen weer toe. Verlies 21-19.

Daarna het slotakkoord. Nog twee dubbels. Hans en Gerard wisten te winnen  in een 3-setter met 22-20. Albert en Willem verloren in een 3-setter, met 21-19. Einduitslag 5-3 voor Beca.

Tijdens deze wedstrijd werden wij vanaf de tribune gesteund door onder meer  Ankie en Karin. Ook Beca had een aantal supporters op de tribune.

Wat hoopgevend was, was dat onze Mark, ook aanwezig,  weer op beide beentjes kon staan. Bedankt voor het tellen Mark.

Verder ook het vermelden waard dat onze SPONSOR Henk Jan Kamphuis aanwezig was. Hij zat de gehele wedstrijd aan de kant. Tijdens de derde ronde  deelde hij ons mede dat het jammer was van dit nipte verlies. Volgens hem had het kwartje ook net onze kant op kunnen vallen.

Verder was hij onder de indruk van de vechtlust van het herenteam, waarvan akte.

Jammer van het verlies. Maar het was gezellig in de derde ronde.

Bij deze tevens een oproep aan alle leden van Amptmeijer Badminton ’80.  Als u op de zaterdagmiddag niets te doen hebt, kom dan de competitieteams ondersteunen met uw support. Dat is ook nog eens goedkoper dan te gaan winkelen in Zwolle. En de patat is lekker in de Kamphal.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.