Winst voor derde team

Donderdagavond speelde het derde team Amptmeijer 2 tegen Heerde! Een team spelers waar we natuurlijk veel vaker tegen hadden gespeeld. Ondanks dat het donderdagavond was hadden we er aardig veel zin in om te spelen.

Tijdens de dubbels was het duidelijk dat we nog niet helemaal gereed waren om een wedstrijd te spelen. Na aardig wat ups en downs waarbij hele mooie punten werden gemaakt, maar ook zeker minder goede. Maar toch eindelijk wonnen beide teams met een driesetter. De stand is 2-0 voor Wezep.

Justin had vervolgens een vrij makkelijke partij en haalde het 3de punt binnen. Sharon had het wat lastiger, maar ze zette door en haalde het 4de punt binnen! We konden in ieder geval niet meer verliezen. Thomas had een hele pittige wedstrijd en aan beide kanten was er duidelijk grote concentratie om deze wedstrijd zeker binnen te krijgen. Maar Thomas bleef rustig en ook hij haalde dit punt binnen. Als laatste was Eline aan de beurt en met een single die een beetje alle kanten op ging haalde ook zij deze wedstrijd binnen. De stand is nu 6-0.

Dan uiteindelijk waren de mixen aan de beurt. Met zo’n stand zou je kunnen denken dat word makkelijk, maar dat was zeker niet het geval. Beide teams hadden heel erg veel moeite om stand te houden. Het 1ste team haalde het niet jammer genoeg. Het 2de team won net wel en haalden het laatste puntje binnen. De eindstand is 7-1 voor Wezep. Dat is zeker iets om trots op te zijn!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.