Eerste overwinning dit seizoen voor meidenteam

Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde zaterdagmiddag thuis. Toen we aankwamen zijn we begonnen met de velden opzetten en op te warmen. 

Rond kwart over één zijn we begonnen met de eerste dubbel. Die werd gespeel door Gwen en Hanna. de eerste set hebben ze gewonnen met 21-9 en de tweede met 21-8. Ondertussen was Ellemijn begonnen met haar single. De eerste set heeft ze gewonnen met 21-15, de tweede set verloren met 19-21 en ze heeft zich weer goed herpakt en won de derde set met 21-12!

Daarna gingen Ellemijn en Gwen hun dubbel spelen, De eerste set hebben ze verloren met 16-21 en de tweede set ook verloren met 9-21. Ondertussen ging Hanna beginnen met haar single, de eerste set heeft ze gewonnen met 21-13 en de tweede set gewonnen met 21-14.

Daarna begonnen Hanna en Ellemijn met hun spannende dubbel. De eerste set hebben ze nipt verloren met 20-22, de tweede set kwamen we terug en wonnen de set met 21-19, de derde set nipt verloren met 20-22. Ondertussen was Gwen begonnen met haar spannende single, de eerste set heeft ze helaas verloren met 17-21, ze herpakte zich goed en won de tweede set met 21-19, en won de derde set overduidelijk met 21-9!

We zijn super blij met de uitslag, 4-2 Dit is onze eerste wedstrijd die we hebben gewonnen dit seizoen en daar zijn we met z’n allen heel trots op! 

Na de wedstrijd hebben we nog gezellig gekletst met de tegenstanders en zijn toen allemaal weer op huis aan gegaan! 

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.