Overtuigende winst voor eerste team

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde vrijdagavond 6 december uit tegen BC Blauwvinger. De wedstrijd werd gehouden in de campus van Zwolle bij Windesheim. Tijdens deze wedstrijd was er ruimschoots support aanwezig van vriendinnen en aanhang van de sporters. Dit heeft absoluut geholpen in het resultaat van de wedstrijd. 

De heren- en damesdubbel werd tegelijk gespeeld. Beide partijen zijn gewonnen. 

Vervolgens de single partijen. De eerste heer en dame hadden een duidelijke overwinning. Tussenstand 4-0. Daarna de start met single partijen van de tweede heer en dame. Voor het eerst in dit seizoen lukte het om de 30ste punt te bereiken. Een spannende strijd in de dames single waarin beide dames gelijk op gingen tot aan het 30ste punt. In een derde set werd de winst voor Amptmeijer Badminton’80 binnen gehaald. Ook de tweede heer won zijn single overtuigend en haalde een punt binnen. 

Als afsluiting de beide mix partijen. Ook deze werden gewonnen, wat resulteerde in een eindstand van 8-0 voor Amptmeijer Badminton ’80. 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.