Team 2 op bezoek in Nunspeet

Vrijdag 25-9 werd het 2de team TTL Wezep verwacht in Nunspeet. Vorig jaar hebben 3 van onze strijders dit team ook al gezien, toen waren we behoorlijk aan elkaar gewaagd. Gezien onze stijgende lijn in aantal gewonnen partijen, moesten we er minimaal 3 winnen om dit voort te zetten. Het doel was dus gesteld!

Casper en Thomas zouden de herendubbel aftrappen. Dat ging eerst ook goed, de eerste set werd met 19-21 gewonnen. De tegenstanders waren daar niet van gediend en wonnen uiteindelijk deze partij. Bij Sharon en Miranda liep het ook niet helemaal zoals het zou moeten lopen, zij verloren ook hun dubbel.

Justin, die er vorig jaar op gebrand was om van Henk-Jan te winnen, kwam deze avond met maar 1 doel mee: wederom winnen van hem. Dat deed hij dan ook in 2 knappe sets. Bij Sharon begon het wat moeizamer, de eerste set moest zij afstaan. Maar dit was natuurlijk allemaal strategisch, want de volgende 2 sets wist zij te winnen. Thomas wist vorig jaar prima hoe hij zijn tegenstander kon bespelen, maar helaas lukte dat dit jaar niet. Lag het aan zijn reserveracket? Lag het aan de shuttle? Niemand zal het weten. Miranda was ook goed bezig in haar single, de eerste set won zij dan ook. De tweede helaas niet. In de derde set wist ze wat ze moest doen, maar het kwam er helaas niet helemaal uit. Deze verloor ze.

Casper en Sharon speelden de eerste mix, en dat ging helemaal niet zo heel slecht. Alleen ook niet goed genoeg om te winnen. Bij Justin en Miranda ging het ook niet zoals het moest. Maar goed, Justin had zijn doel al behaald. En deze mix was niet tegen Henk-Jan. Eindstand 6-2 voor Nunspeet.

Omdat we ons verdriet niet konden wegdrinken in de sporthal, hebben we na de wedstrijd het bier van Thomas (woont in Nunspeet) maar opgedronken. Oftewel, de derde en tevens belangrijkste wedstrijd hebben wij zeker gewonnen! ?

Geplaatst in Competitie, Nieuws.