Verslag jeugdteam

Op zaterdag 6 november werd er weer een sportieve wedstrijd gespeeld door het jeugdteam (gesponsord door PLUS Van den Hoven-Wezep) tegen Inside ’82.

Léon was ziek dus Leandro moest vandaag spelen in plaats van Léon.

De eerste wedstrijd werd gespeeld door Ynte tegen Lola. De eerste set werd 21-6 voor Ynte, en de tweede set werd afgemaakt met een mooie 21-13.

De eerste dubbel werd gespeeld door Michel en Leandro tegen Noortje en Saar. De eerste set was heel spannend en werd gewonnen door Michel en Leandro met 24-22. De tweede set werd ook gewonnen door de jongens met 21-16.

De tweede single werd gespeeld door Michel tegen Saar. De eerste set werd gewonnen door Michel met 21-13, de tweede set werd spannend en Saar won met 20-22. En zo gingen ze de derde set in. Michel won uiteindelijk met 21-12.

De tweede dubbel werd gespeeld door Ynte en Leandro tegen Lola en Noortje. De hele wedstrijd was spannend: de eerste set werd gewonnen door Lola en Noortje met 20-22, de tweede set werd ook door Lola en Noortje gewonnen met ook 20-22.

De laatste single werd gespeeld door Leandro tegen Noortje. De eerste set werd gewonnen door Noortje met 17-21, de tweede set won Leandro met 21-17. Zo kwam er een derde set, die eindigde met 21-19 voor Leandro.

De laatste wedstrijd van vandaag werd gespeeld door Ynte en Michel tegen Saar en Lola. De eerste set werd gewonnen door Ynte en Michel met 21-15, en ook de tweede set werd door hen gewonnen met 21-14.

Het was een sportieve wedstrijd en iedereen had veel plezier. We wonnen uiteindelijk met 5-1.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.